Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ OMEGA

αλλαγη κλειδαριας θωρακισμενης


ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!! 
ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΑΣ ΣΕ ΘΟΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 
 Κλειδαριά OMEGA από την εταιρεία MUL-T-LOCK      


Υψηλής τεχνολογίας μηχανισμός με γρανάζια, που εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία    Διαθέτει ειδικά κατασκευασμένο σύστημα που αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος (κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία)
αλλαγη κλειδαριας omegaΠρακτικό πτυσσόμενο κλειδί.
Εγκεκριμένη απο το ιταλικό "Instituto Giordano".
Παραδίδεται με 3 συνδυασμούς κλειδιών (3 ζωές) και 2 κάρτες ιδιοκτησίας.
Ο πρώτος έχει 3 κλειδιά με πράσινη ένδειξη (πρώτη ζωή), ο δεύτερος ένα κλειδί με κίτρινη ένδειξη (δεύτερη ζωή) και ο τρίτος μια κάρτα (όχι κλειδί) με κόκκινη ένδειξη (τρίτη ζωή).
Η αλλαγή του συνδυασμού της κλειδαριάς μπορεί να γίνει εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη. Λειτουργώντας το κλειδί με την κίτρινη ένδειξη στην κλειδαριά, ο συνδυασμός αλλάζει και το κλειδί με την πράσινη ένδειξη ακυρώνεται.
Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το κίτρινο κλειδί 
δεν μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε το πράσινο.

κλειδαρια omega 

Ελεγχόμενη αντιγραφή κλειδιών, χρησιμοποιώντας τις 2 κάρτες ιδιοκτησίας που βρίσκονται στην συσκευασία. Στην μια κάρτα αναγράφεται ένας κωδικός για την αντιγραφή των κλειδιών με την πράσινη ένδειξη. Στην άλλη κάρτα αναγράφονται 2 κωδικοί, ένας για την αντιγραφή των κλειδιών με την κίτρινη ένδειξη και ο άλλος για τα κλειδιά με την κόκκινη ένδειξη (στην τρίτη ζωή δίνεται μόνο ο κωδικός και όχι το κλειδί). Η κατασκευή κλειδιών omega  γίνεται από εξουσιοδοτημένα καταστήματα, από ηλεκτρονική μηχανή υψίστης ακρίβειας και αποκλειστικά με την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας
κλειδια omega    ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ OMEGA PLUS  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ME ΚΛΕΙΔΙ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ ΟΠΩΣ   ATRA, SECUREMME,CISA, MOTTURA, POTENT, FIAM,MUL-T-LOCK
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ  0 ΕΥΡΩ
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (23%)
Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για πέντε  (5) έτη
 


WWW.KLEIDARASATTIKIS.GR 

www.kleidarasilioupolis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου