Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΠΥΡΟ

Αυτόματο κλείδωμα πόρτας


Αυτόματο κλείδωμα πορτας με ηλεκτροπύρ


Το ηλεκτρονικό κλείδωμα πόρτας είναι η νέα τάση της αγοράς για την ασφάλιση κάθε τύπου πόρτας.


Ο ηλεκτροπυρος  είναι λύση για το αυτόματο κλείδωμα κεντρικής εισόδου .
Παρέχει αυτόματο κλείδωμα πόρτας 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς την παρέμβαση του χρήστη.
Λύση για τον έλεγχο εισόδου σε υπάρχουσες πόρτες πολυκατοικίας, εταιρειών, καταστημάτων αλλά και η πλέον αποτρεπτική μέθοδος κατά των παραδοσιακών τρόπων διάρρηξης.
Οποιοδήποτε είδος πόρτας κι αν διαθέτουμε , ξύλινη , αλουμινίου ακόμα και πόρτα ασφαλείας , αν δεν είναι κλειδωμένη κάθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας ,
δηλαδή 24 ώρες , δεν παρέχει καμία ασφάλεια, καθώς μπορεί να διαρρηχθεί ταχύτατα.
Ανάλογα πάντα, με την κλειδαριά που έχουμε τοποθετήσει στην πόρτα, εξαρτάται και το επίπεδο ασφάλειας που παρέχεται. 
Είτε πρόκειται για την πόρτα του διαμερίσματός μας ή για την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας , οφείλουμε να την κλειδώνουμε κάθε φορά που την χρησιμοποιούμε, κατά την είσοδο ή την έξοδο, γεγονός που συνήθως αμελείται.
 Στο διαμέρισμα ή την κατοικία μας από ταχύτητα ή από συνήθεια, ενώ αντίστοιχα στην κεντρική είσοδο πολυκατοικίας όπου υπάρχουν πολλοί ένοικοι , συχνά δεν είναι εύκολη η συνεννόηση μεταξύ των. 
Παράλληλα είναι και η δυσκολία όταν κάθε φορά που κάποιος επισκέπτης μας χτυπήσει το κουδούνι , να κατέβουμε να ξεκλειδώσουμε , να μπει , να ξανά κλειδώσουμε  και την ίδια διαδικασία κατά την έξοδο του.
Επίσης σε πολυκατοικίες η προτροπή μέσω κάποιας επισήμανσης από τον εκάστοτε διαχειριστή του να κλειδώνεται η πόρτα μετά από κάποια απογευματινή ή βραδινή ώρα, είναι αβάσιμη καθώς πολλές διαρρήξεις λαμβάνουν χώρα πρωινές ή μεσημβρινές ώρες που οι ένοικοι απουσιάζουν.

 Λειτουργία Fail Safe:
 Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα δεν περνάει από τη συσκευή ή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ο ηλεκτροπίρος ξεκλειδώνει και η πόρτα μένει ανοιχτή. 
Όταν το ηλεκτρικό ρεύμα περνάει από τη συσκευή, ο ηλεκτροπίρος είναι κλειδωμένος και η πόρτα κλειστή.


Πλεονεκτήματα

•    Το σύστημα ηλεκτροπίρου προσφέρει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια καθώς η πόρτα παραμένει κλειδωμένη 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες τον χρόνο.
•    Μέγιστη προστασία από επίδοξους διαρρήκτες καθώς δεν είναι εμφανής από την εξωτερική πλευρά όπως είναι μία κλειδαριά στην οποία έχουν εύκολη πρόσβαση.
•    Σε περίπτωση πανικού (π.χ. σεισμού ή πυρκαγιάς) η πόρτα ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού σε αντίθεση με την περίπτωση που πρέπει να ξεκλειδώσουμε την κλειδαριά χειροκίνητα, με πιθανότητα να  γίνει θραύση του κλειδιού μέσα στον κύλινδρο.
(σημειωτέων πως απαγορεύεται από το νόμο)
•    Κέρδος όσο αφορά στην φθορά αναλώσιμων υλικών , όπως η αλλαγή κυλίνδρου ή κλειδαριάς και μηδενικό κόστος αναπαραγωγής κλειδιών , καθώς δεν απαιτούνται.
•    Δυνατότητα ακύρωσης χρηστών σε περίπτωση αλλαγής ενοικιαστή ή ανεπιθύμητου προσώπου χωρίς κόστος υλικών.
•    Μικρό κόστος συντήρησης και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας κατά συνέπεια και φιλικό προς στο περιβάλλον.

  • Κατάλληλη για εισόδους πολυκατοικιών
  • Για πόρτες γυάλινες ,ξύλινες, αλουμινίου, σιδερένιες και θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας
  • Αυτόματο κλείδωμα με το κλείσιμο της πόρτας
  • Μπορείτε να ανοίγετε από το θυροτήλεφωνο, ακόμα και όταν η πόρτα είναι κλειδωμένη (αυτόματο ξεκλείδωμα)


 Τρόπος  λειτουργίας
Με το κλεισιμο της πορτας η πορτα κλειδώνει αυτόματα. 
Το αντίκρυσμα τοποθετείται στην κάσα και ο ηλεκτροπίρρος στην πόρτα. Μόλις έρθουν σε επαφή ο πίρρος "πετάγεται" από την θέση του και ασφαλίζει στο αντίκρυσμα. 

Αν βρίσκεστε μέσα 
 για να ανοίξετε την πόρτα 
θα πρέπει  να πατισετε κουμπί εξόδου  

Αν βρίσκεστε έξω 
θα πρέπει ή να σας ανοίξει κάποιος από το θυροτηλέφωνο ή να ανοίξετε
Με κωδικό απο πληκτρολόγιο ή με το ηλεκτρονικό μπρελόκ .

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 
Ρωτήστε μας για τιμή 
Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για 
δύο  (2) χρόνια

Πληκτρολόγιο 6 ψηφίων με πάνω από 1.000.000 διαφορετικούς συνδυασμούς - See more at: http://www.lockshop.gr/hlektronikh-kleidaria-asfaleias-burg-wachter-tse-4001.html#sthash.LXhf8njB.dpuf


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου